WHAT THE F*CK IS WRONG WITH THE INDONESIAN?

It seems that we have a ‘friendly neighbour’ indeed.They come, they stay and they shit in our home. The worst part is,they have being backstabbing us for so long.

Yeah, my country is not a perfect country.It’s not a f*cking utopia.It’s screw up now and we got some issues to talk but please ,among Malaysian only…’Neighbours’ are excluded.And the most important thing is,..NO ONE CAN TALK SHIT BOUT MY COUNTRY! MY HOMELAND!..Especially not from f*cking Singaporean or f*cking Indonesian.

You guys got to check this out.It’s from our ‘friendly neighbour’ which we claimed to be our ‘brothers’.(yeah rite,so much for brotherhood thingy) Yeah, it’s the home of your ‘fave’ music like Peter  Pan,DEWA 19 or that movie which Malaysian love, like ‘Ada apa dgn cinta’ or ‘Love is Cinta’
So, go ahead..take a view and ‘keep supporting’ their movies or music or whatever they bring here..(dun forget the haze or ‘jerebu’)

http://www.malingsia.com
(A website dedicated to condemn Malaysia.All about Malaysian.From politics,the people and our way of life.It seems that everything that we do here in Malaysia is wrong to them)

http://profiles.friendster.com/41140035
(i just add this guy.Just like to know and to learn  from him,what it feel to have so much hatred in our heart)

http://profiles.friendster.com/ganyangmalay
(it started when we claimed ‘Rasa Sayang’ as our traditional song.It’s funny how a small matters can be a big polemic to them)

http://ihatemalay.blogspot.com/
(This one is about hatred towards Malay in Malaysia.Just another racist slurs to the Malay.Nothing new *yawn*)

http://profiles.friendster.com/crushmalingsia
(This one is about how bad we treat the Indons Immigrants(PATI).They demand us to treat the PATI ‘delicately’ and ‘elegantly’ and with respect even thought most of them contribute to the increased crime rates in Malaysia.I think u guys already heard the story of a Malay ‘Pakcik’ in Subang Jaya who being nice to the Indons construction worker near his house.He even invited them to dinner.and guess what?Those Indons workers robbed his house and raped his daughter few weeks after that.It was in TV3 news last year…So being nice to them? yeah rite..)

http://profiles.friendster.com/malaysialan
(this one is totally funny and kinda freaky..it’s about a group of Indon who want to ‘free’ Peninsular Malaysia.So, they formed this so-called ‘Gerakan Separatis Pembebasan Semenanjung Malaya’..
The question is,
1)Do i want to be free by these freaking-ungrateful Indons and then join INDONESIA RAYA as one of her territory (wilayah)?
2)Do i want Malaysia to be part of thousands of island territories which i think more than half of them never get any attention from Jakarta?
3)Do i want to be like Negara Acheh?
4) Do i want to see another bloodshed in front of my house from a religious clashes like what they had in Ambon or Maluku?
5) Do i want to have a special ‘permits’ just to enter and go shopping at my so-called, capital city of Jakarta?
My answer is,..like duh,..NO WAY..Dream on,Indons..
Funny thing about the Indonesian are, they already got so much problem in their own ‘backyard’,( e.g economic problems,unemployment,GDP ,poverty, wide social status gap ,the ‘hidden’ ethnic and religious problem etc etc) but they  always want to shit in our ‘lawn’.What is it with The Indonesian,anyway?what is wrong with them? why are they so ‘nosy’ and ‘kepochi’ about us?What the hell wrong we did to them?Don’t they realize that we have being pumping our energy and resources just to stabilize the S.E.A region and not for Malaysia only?

It’s 2008 and we are now talking about AFTA,Globalisation and borderless market.Doesnt matter how you like or hate the free market,it’s more important than talking shit and spread hatred about certain country.And for this, i feel blessed and proud to be a Malaysian.We are more adaptive,educated,opened-up ,free from hatred and off course we’re not a bunch of nosy people .   

Anyway,cannot blame them.They’re just being Indonesian.It’s only what they really good at.,..ethnocentrism.

Love,Peace and Unity…One Asia…rave on.

Advertisements

5 Responses to “WHAT THE F*CK IS WRONG WITH THE INDONESIAN?”

  1. i komen sket eh…..
    tak tau kenapa tapi dalam hati ni rasa macam ada something fishy going on. mcm ada musuh yang kita terlupa yang cuba nak jajah balik rantau asia ni, dengan cara bagi orang asia ni berbalah sesama sendiri.

    teori aku la, mungkin musuh ni ialah non-muslim (mungkin yahudi dan sekutu-sekutunya. Kalau kat rantau asia ni, kita tau kan siapa yang sekutu ketat yahudi? cubalah teka negara mana). indonesia dan malaysia ni sangat kaya dengan sumber alam dan jugak kedua2nya beragama islam. jadi cara terbaik untuk bolot tanah yang didominasi orang islam ni ialah dengan DUA cara:

    1. Aktiviti melalaikan (hiburan, maksiat, etc)

    2. Perbalahan (buat fitnah dan laga2kan org2 islam tu. bila dah berlaga, jadi lemah dan senang untuk pejajah/musuh take over)

    Agen2 diorang ni ialah sekutu2 dioranglah. Jgn terkejut, diorang ni walaupun bukan orang melayu/indon tapi pandai cakap bahasa kita dan pandai undercover. Kira hebat macam orang2 spy CIA la. Entahla, ngeri bila dipk2 kan…….

    P/s: Bukan setakat rantau asia je, tapi aku rasa more to islamic countries lah. sbb tah nape, islamic countries ni kebetulan banyak sumber alam contoh kalau kat timur tengah tu banyak minyak. skarang ni, orang islam kat timur tengah dan kat rantau asia ni sangat lalai dalam hiburan2 dan jugak asik berbalah. bg aku ni macam nak “distract” umat islam supaya jadi lemah (sebab tak bersatu) dan bila dah tertidur tu, musuh pun senanglah nak serang!

  2. haa…tu la maksud aku cik shikin..aku pon dah agak dah..mula2 aku bengang gak ngan blog dak2 indon tuh..pastu bila aku baca balik blog ihateindon aku rase cam fishy gak..sebab,aku tgk ade unsur2 pengapi2an..ape yang blogger tu dapat dari kemarahan org indon?then ayat dia cam bukan ala2 malaysia sgt la..if org malaysia yang nak tiru sket2 ayat org indon tak gitu bunyiknye..that’s why kita sesama islam ni bersyukur dengan apa yang ada..aku tensen la nak pk gaduh2 perang2 politik2..tak menyumbang ke arah produktiviti negara jek..

  3. sejak tun det jadi pm, malaysia memang dicemburui oleh negara2 kuasa besar, esp US. mgkin diaorg tak sangka yg negara sekecil malaysia blh maju setanding negara2 lain. apatah lagi x-pm kita tu dulu mmg anti sgt dgn US. sbb tu kalau dibuat survey dlm apa2 hal skali pun, malaysia adalah yg terburuk di mata mereka.. what do u think?..

    *cey!!! borak politik la plak…

  4. ha!!! lagi satu.. kalau tgk cerite ‘malin kundang’cerita tu tiru si tanggang kan?..

  5. pedulikkan la politik2 nih..aku salute org china,diorg juz mind their own bisnes tak dulik pun politik2 ni…money is more important than this crap..memang la indon ade one kind of attitude yg pelik pada aku,tapi it’s becuz diorg jeles ngan malaysia..tapi nak kutuk2 teruk2 pon if one day kita susah,nak mintak tlg sapa?amerika?nak kena tembak ke?kena tolong diri sendiri kan?so,love your country more more!jgn nak byk komplen sgt..kang allah tarik semua kesenangan kang,kita gak yang merana..from my point of view la..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: